(Vloer)­verwar­ming CV

Optimaal warmtecomfort regelt u met Deboots

Of het nou thuis, op het werk of voor uw bedrijfspand betreft u wilt er warmpjes bijzitten. Maar hoe zorgt u hiervoor? Een optimaal warmte­comfort bereikt u alleen door de juiste combinatie van CV, radiatoren en eventueel vloerverwarming. Deboots regelt voor u een optimaal warmtecomfort voor een scherpe prijs. Wij kunnen u helpen bij het maken van keuze’s maken en hoe deze het beste kan worden geïnstalleerd.
Vloerverwarming biedt een fijne warme gezonde droge lucht. Het is een energiezuinige duurzame op­lossing. De ruimte wordt evenredig en gelijkmatig verwarmd. Laat u advi­seren welke vloerverwarming bij uw ruimte past. Er zijn namelijk ver­schil­lende systemen en mogelijkheden.

Vloerverwarming

Op matten gebonden
Wanneer er nog geen dekvloer aanwezig is (dus alleen een ruwe betonvloer) of wanneer er voldoende hoogte beschikbaar is worden de vloer­verwarmings­­buizen aan gegalvaniseerde draadstaalmatten gebonden.
Infrezen
Bij het infrezen komen de vloer­verwarmingsbuizen in de bestaande dekvloer te liggen. Met de profes­sionele machines is dit infrezen nagenoeg stofvrij. Wij beschikken zelf over deze apparatuur Voordelen van dit systeem zijn: U hoeft de dekvloer er niet uit te halen en er is geen extra opbouwhoogte nodig (bijvoorbeeld geen deuren inkorten/ geen verlaging v/h keukenblad.)
Deboots kan u altijd helpen aan een optimaal warmte­comfort. Voor het verwarmen van uw omgeving bieden wij u diverse mogelijkheden.

Voor en in Noord-Holland is Deboots dé verwarmingsinstallateur. 

Wij werken niet merkgebonden en wij kunnen u daarom objectief adviseren en aan al uw wensen voldoen. Een optimale kwaliteit, service, garantie en lage prijsstelling staan bij ons voorop.