Aanschaf en installatie airco's

Airco assortiment

Deboots biedt een groot assortiment airco’s voor de par­ticuliere en de zake­lijke markt. Wij bieden u de keuze uit de meest uiteenlopende airco’s van uitsluitend A-merken, airco’s waar wij zelf volle­dig achterstaan én een uitstekende ervaring mee hebben.

Deboots biedt een groot assortiment airco’s voor de meest uiteenlopende wensen. Wij bieden de volgende merken aan : LG, Samsung en Mitsubishi electric. Deze topmerken kunt u bij ons kopen én wij zorgen meteen voor de installatie hier­van.

Deboots voorziet u van alle comfort

De airco systemen die Deboots u biedt beantwoorden aan de hoogste comforteisen.  Elke airco koelt op efficiënte wijze uw ruimte. Naast koelen zijn er ook airco’s die uw ruimte verwarmen, de lucht zuiveren en/of bevochtigen.

Vermogen Airco

Kleine ruimte tot 70 m3
2.5 Kw
Middelgrote ruimte tot 170 m3
3.5 - 5 Kw
Grote ruimte tot 240 m3
3.5 Kw

Kopen en installeren

Hieronder treft u een voorbeeld van een airco die wij leveren. Weet u welke airco u wilt hebben, dan kunt u hiervoor  meteen een offerte aanvragen. Binnen 5 werkdagen ontvangt u dan van ons een kosten­opgave.

SamsungWIndFree_deboots
Video afspelen

Ambrava Wind-Free™ 1-weg cassette

De Ambrava Wind-Free™ 1-weg cassette is een airco en warmtepomp in een. Dit compacte, chique model verwamt, koelt en ontvochtigt. Zoals uit de naam van deze airco al blijkt wordt uw ruimte constant op een comfortabel koelniveau gekoeld, vrij van een ongename koele wind. De Ambrava Wind-Free™ 1-weg cassette verspreidt gelijkmatig koele lucht door 10.000 micro-luchtgaten. Met deze airco zorgt u voor een comfortabel binnen­klimaat. De Ambrava Wind-Free™ 1-weg cassette is te koop bij deboots. Ook de airco installatie kunt u aan ons overlaten.

Richtprijs installatie € 1800,-

Airco-installatie-debootsRAC-DUALCOOL-Comfort-Air-D
Video afspelen

LG Standard Plus

De LG Standard Plus is de airco voor in uw woon- of slaapkamer. De LG Standard Plus is een wandmodel met ongekende prestaties, heeft een laag energieverbruik en doet zijn werk fluisterstil.

Door de ingebouwde WiFi schakelt u deze airconditioner op afstand in- en uit. Zo kunt u op een warme dag een half uur voordat u thuiskomt  de airco op afstand inschakelen. Dat is comfortabel en energiezuinig.

Richtprijs incl. installatie € 1700,-